Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
cafe-bar

Magu: Menu: Εσύ ακόμα να επισκεφθείς το νέο all day cafe της πόλης;

Το Magu είναι το νέο all day cafe της πόλης και ήδη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, τόσο για την υπέροχη τοποθεσία όσο και για το υπέροχο menu.

Το Magu είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Ξεκινήστε με ένα υπέροχο brunch, συνεχίστε με lunch και κλείστε την ημέρα σας με dinner. Απολαύστε το μεσογειακό menu και το premium cuts menu του Magu με απεριόριστη θέα και μέσα στο πράσινο.

Το Magu βρίσκεται στο πιο ωραίο location της Πεύκης, καθώς είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα (πίσω από το γήπεδο) και σίγουρα ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι η cozy ατμόσφαιρα που επιμελήθηκε η διακοσμήτρια Δήμητρα Κουτουλογένη, αλλά και ο εξωτερικός ειδικά διαμορφωμένος χώρος.

Το menu έχει επιμεληθεί ο chef Αντώνης Βούλγαρης, τα υπέροχα cocktails ο Θέμης Σκούτας και την μουσική Μάκης Ρούσσος (ένας από τους επιχειρηματίες).

Τόσο ο Μάκης Ρούσσος (ιδιοκτήτης Seasons Μαρούσι & Hyde Κηφισιά) όσο και ο Άκης Μπρίκος έχουν ως στόχο οι πελάτες να νιώθουν σαν το σπίτι τους και το έχουν καταφέρει με την σωστή επιλογή του προσωπικού.

 

Δημοκρατίας 36 και Κανάρη, Πεύκη
2106120023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *