Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Athens LifeStyle

Μια επίδειξη μόδας για τον καρκίνο του Μαστού!

Όλη η Αθήνα υποκλίθηκε στην Εκδήλωση του Συλλόγου Μαζί για την Ζωή, με μια Επίδειξη Μόδας του γνωστού Οίκου Τρανούλη, εφάμιλλη των Επιδείξεων Μόδας του Εξωτερικού!

Στις μέρες μας, ο Καρκίνος Μαστού είναι ένας όρος που ακούγεται πολύ συχνά! Θέλαμε λοιπόν να περάσουμε το αισιόδοξο μήνυμα, ότι μπορεί να νικηθεί με την σωστή και έγκαιρη πρόληψη!

Η βραδιά πλημμύρισε από συγκίνηση, και ο υπέροχος χώρος του Golf Garden στη Γλυφάδα γέμισε από κόσμο που αγκάλιασε το event με σεβασμό και αγάπη.

Ο Οίκος Τρανούλη, με την σοβαρότητα που αντιμετώπισε ένα τέτοιο ελπιδοφόρο μήνυμα, για άλλη μια φορά, μάγεψε το κοινό με της Υψηλής Ραπτικής, υπέροχες δημιουργίες του! Τα νυφικά του, έδωσαν μια νότα ελπίδας, στις γυναίκες που παρακολούθησαν την επίδειξη. Στο εντυπωσιακό φινάλε της εκδήλωσης πέρασε το μήνυμα πως η πρόληψη μπορεί να σώζει ζωές!

Εκεί ήταν και η Αθηνά Τρανούλη με το δικό της ξεχωριστό κίνημα διαμαρτυρίας Τake Μe Ηome! Ένα κίνημα που μυρίζει Ελλάδα, ένα κίνημα που πανευρωπαϊκά κάνει γνωστό το αίτημα της πατρίδας μας για την επιστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς του.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε δεδομένο! Το Γκολφ γέμισε ασφυκτικά. Η συγκίνηση διάχυτη για τον διεθνούς φήμης τενόρο Ευάγγελο Γιαμούρη, που με την εξαίσια φωνή του έδωσε το σήμα για την έναρξη της εκδήλωσης.

Η Έλενα Αρμάο με την παρουσίαση του νέου της τραγουδιού και την ξεχωριστή φωνή, πέρασε το μήνυμα σε αυτή την εκδήλωση, πως ο Κόσμος δεν τελειώνει με ότι και να γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *