Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Athens DrinkΜπυραρίες

Οι μπύρες της σειράς Dark Crops που αξίζει να δοκιμάσεις στο BeerMan!

Οι μπύρες της σειράς Dark Crops που αξίζει να δοκιμάσεις στο BeerMan! Είναι η νέα άφιξη της Αθήνας, στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο!

Το νέο στέκι της πόλης που αγαπάς να πηγαίνεις για το ζεστό και ιδιαίτερο περιβάλλον του, τα νόστιμα πιάτα με άρωμα Ελλάδας και τις εξαιρετικής ποικιλίες μπύρας.

Αυτή την εβδομάδα πάμε να γνωρίσουμε τις μπύρες της σειράς Dark Crops που απολαμβάνουμε στο BeerMan!

 

  • The Heretic  Belgian Darkale: Η ανιαρή μπύρα της σειράς αυτής. Μία βέλγικη dark ale με υψηλό αλκοόλ 7%, που δεν φαίνεται.  Έντονος  χαρακτήρας της βέλγικης μαγιάς κι αρώματα και γεύσεις ψημένης βύνης, καραμέλας.
  • Freezin Moon, High Gravity Stout, 10% alc. Η γεύση και το άρωμα αυτής της μπύρας βελτιώνεται με τον χρόνο. Προτείνεται η παλαίωση της για 2 χρόνια σε σκοτεινό και δροσερό χώρο.
  • Dark Crops Rotting Christ Non Serriam. Ελληνική imperial  stout μπύρα με 11% αλκοόλ και SSIBUS, από την Dark Crops Brewery σε συνεργασία με το γνωστό black metal συγκρότημα  Rotting Christ. Το όνομα της στα λατινικά, σημαίνει ”Δεν υπηρετώ”. Το χρώμα της μπύρας είναι μαύρο με πυκνό κρεμώδη καφέ αφρό μέσης διάρκειας. Τα αρώματά της  είναι υπέροχα, έντονα και βυνώδη, με τον καφέ, τη σοκολάτα και την καραμέλα να προϊδεάζουν  για την γεύση που θα ακολουθήσει.  Έχει γεμάτο σώμα και χαμηλή ενανθράκωση.  Η γεύση της είναι απολαυστική με έντονο bourbon χαρακτήρα, αφού έχει υποστεί παλαίωση σε bourbon βαρέλια. Είναι γλυκόπικρη  με ευχάριστες νότες  πικρής σοκολάτας, καφέ και βανίλιας.  Η επίγευση της είναι μεγάλης  διάρκειας και περισσότερο γλυκιά, παρά πικρή.
  • Dark Crops APA II. Η American  Pale Ale της Dark Crops, είναι μία μπύρα  στα 5% αλκοόλ  με επιθετική εμφάνιση. Η μπύρα είναι καστανόξανθου χρώματος  με πυκνό λευκό αφρό, αρώματα από αμερικανικούς λυκίσκους και μία πολύ ελαφριά πίκρα στη γεύση. Καλοκαιρινή και δροσιστική!

Οι τιμές είναι προσιτές για τα δεδομένα των εποχών και η μπύρα εδώ, θα γίνει ο αγαπημένος σας φίλος!

Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 3
Τηλ. 21 0331 3816
Ωράριο: 16:00 μ.μ. – 2:00 π.μ
Aκολουθήστε το BEERman και στα social media

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *