Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Athens WalkStreet Mystics

3+1 προτάσεις στο κέντρο της Αθήνας για τους πιο απαιτητικούς!

Πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, η Αθήνα φορά τα καλοκαιρινά της και εμείς σας προτείνουμε μαγαζιά για φαγητό, ποτό, γλυκό και ωραία αισθητική στην πόλη!

Μαγαζιά που συνδυάζουν την άψογη αισθητική, με τον επαγγελματισμό και τις άρτιες γεύσεις σε φαγητά, γλυκά και ποτά. Άλλωστε αυτός είναι και ο συνδυασμός που θα εντυπωσιάσει κάθε Αθηναίο και τουρίστα, το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Πάρτε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε…..

 

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ

Είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο γλυκοπωλείο της Αθήνας. Η σταθερή μας αξία στα γλυκά! Γλυκά που φτιάχνονται με μεράκι, αγάπη και πάνω απ’όλα  εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Από εδώ μπορείτε να ξεκινήσατε τη μέρα σας, με το Nancy’s Breakfast. Σπέσιαλ πρωινό, από τις 9 έως και τις 12 το μεσημέρι. Η Νάνσυ και η πολύτιμη ομάδα της, ετοιμάζουν για εμάς πολλά και νόστιμα καλούδια, όπως φρεσκοψημένα κρουασάν, ζουμερά muffins, δημητριακά για κάθε γούστο, λαχταριστά pancakes, δροσερό γιαούρτι με μέλι και φρούτα, σε συνδυασμό με special καφέ φίλτρου και φρέσκο χυμό! Εννοείται, πως όλη την υπόλοιπη μέρα, έως αργά το βράδυ, απολαμβάνετε τα πιο νόστιμα γλυκά της Αθήνας. Το μαγαζί απλώνει τραπεζάκια στην πλατεία του Ψυρρή και το καλοκαίρι στην πόλη γίνεται μαγικό! (Πλατεία Ηρώων 1 & Καραϊσκάκη, Πλατεία Ψυρρή, Αθήνα, 105 54 Τηλ. 210 321 1323)

 

V1935 

Μιλάμε για  ένα μέρος που συνδυάζει το κλασικό με το νέο. ‘Ενα ξενοδοχείο στην  καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας με υπερπολυτελή δωμάτια, ένα υπέροχο εστιατόριο και μία μαγική ταράτσα με υπέροχη θέα στην πόλη. Στον ιστορικό και ιδιαίτερης διακόσμησης χώρο του εστιατορίου, απλώνεται μία πληθώρα πιάτων με γεύσεις από τη Μεσόγειο. Το μαγαζί μάλιστα πρόσφατα, έκλεισε και συνεργασία με τον διάσημο σεφ Γιάννη Στανίτσα! Πιάτα εξαιρετικής γαστρονομικής ποιότητας, με τη φινέτσα και την ξεχωριστή πινελιά, ενός διακεκριμένου σεφ. Από σαλάτες και ορεκτικά που σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει, μέχρι και κυρίως πιάτα όπως στήθος κοτόπουλου, με πατάτα και μαύρο σουσάμι αλλά κι άλλες νοστιμιές και φοβερής ποιότητος, λαχανικών, κρεάτων κι όχι μόνο. Στο roof garden του ξενοδοχείου, απολαμβάνετε το κρασί σας, την γευστική πίτσα ιταλικής συνταγής και διάφορα κοκτέιλ!  ( Βουλής 29, Σύνταγμα – Τηλ.21 1182 1935)

 

Boo! Cafe Bar

Το αγαπημένο μας στέκι στου Ψυρρή  έχει μπει σε καλοκαιρινό mood! Τιρκουάζ και θαλασσί  αποχρώσεις. Εξωτικά χρώματα και ήχοι, ανανάδες και εικόνες από Κούβα, Αφρική, Λατινική Αμερική. Το αγαπημένο μας cafe bar στην οδό Σαρρή, έχει την τάση να μεταμορφώνεται κάθε περίοδο του χρόνου. Αυτό άλλωστε είναι που το κάνει και ξεχωριστό! Εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας από το πρωί, αλλά από νωρίς το απόγευμα ως το βράδυ, τα διάσημα κοκτέιλ του Boo θα σας σαγηνεύσουν!  (Σαρρή 21, Τηλέφωνο: 21 0325 5542)

 

BeerMan

Το πρώτο Tin-can beer-bar ήρθε για να μείνει στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο! Ένα μαγαζί με ωραία αισθητική και ιδιαίτερη διακόσμηση σε καλεί να γευτείς νόστιμα ελληνικά πιάτα και ποικιλίες ελληνικής μπύρας. Οι καλές τιμές σε συνδυασμό με το φιλόξενο περιβάλλον και τα νόστιμα πιάτα, θα σας κάνουν να εντυπωσιαστείτε! Λουκάνικα με πατάτες και σως, αλλά και κότσι παραδοσιακό στο φούρνο με πατάτες και σαλάτα. Πιάτα που ευωδιάζουν Ελλάδα! Στον κατάλογο θα βρείτε ποικιλίες μπύρας από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ποιος δεν θα ήθελε να τις γευτεί; Oι ξύλινες αποχρώσεις μέσα αλλά και έξω από το μαγαζί, δημιουργούν την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε κάποιο σαλέ κοντά στο βουνό. Κι όμως, είστε στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είναι φοβερό; Όταν ο καιρός το επιτρέπει, κάθεστε κι απολαμβάνετε την δροσερή σας μπύρα και στα τραπεζάκια που απλώνονται έξω, δίπλα στο γρασίδι. Μία υπέροχη θέα της Ακρόπολης σας περιμένει! Ωράριο: Από τις 16.00- 2.00. ( Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 3 -Τηλ. 21 0331 3816)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *