Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
Street Mystics

Μπανάκι μανάκι: 4+1 παραλίες για βουτιές μια ανάσα από την Αθήνα!

Το καλοκαίρι έχει εισβάλλει για τα καλά, οι πρώτες βουτιές ξεκίνησαν και οι παραλίες της Αττικής είναι έτοιμες να μας υποδεχθούν!

Αλήθεια, εσείς ξέρατε ότι υπάρχουν τόσες πολλές και όμορφες παραλίες μια ανάσα από την Αθήνα;

 

Πάμε να τις ανακαλύψουμε μαζί….

 

Σέσι

Ας ξεκινήσουμε από μια παραλία στο Μαραθώνα, που από τη στιγμή που διαδόθηκε η ύπαρξη της, μαζεύει κόσμο τόσο τις καθημερινές, όσο και τα σαββατοκύριακα. Και δικαίως, αφού τα ψιλά βοτσαλάκια, η άμμος σε συνδυασμό με την καθαρή παραλία και τα καταγάλανα νερά, εντυπωσιάζει! Θεωρείται από τις πιο βόρειες παραλίες!

 

Ψάθα

Η σταθερή αξία σε καλοκαιρινή απόδραση κοντά στην Αθήνα. Κρυστάλλινα νερά, μικρά βότσαλα μέσα κι έξω στην παραλία, άνετα για να στρώσετε την πετσέτα σας και να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα!Μη βιαστείτε να φύγετε νωρίς, γιατί θα χάσετε το μαγικό ηλιοβασίλεμα που ξεπροβάλλει στην περιοχή!

Καπέ

Θα μπορούσε δίχως αμφισβήτηση, να ναι μια παραλία των Κυκλάδων. Παρ’όλα αυτά βρίσκεται μία ανάσα από την Αθήνα και προσελκύει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες κόσμο. Αμμώδης παραλία, καθαρά νερά και ό,τι πρέπει για ξέγνοιαστες ρομαντικές βουτιές με το έτερον σας ήμισυ.

Προσήλι

Μία παραλία εξωτική στην περιοχή του Πόρτο Γερμενό. Μικρά βότσαλα, γαλάζια νερά και μία αίσθηση ότι βουτάςτε σε θάλασσες της Καραϊβικής.

Θυμάρι

Στο δρόμο για Σούνιο συναντάτε μία παραλία με ρηχά και καθαρά νερά. Οικογενειακή παραλία, όπου τα παιδιά σας μπορούν να κολυμπήσουν εύκολα και να παίξουν στην αμμουδιά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *