Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Athens Νews

Ακυρώθηκε το Rockwave Festival | Τι συμβαίνει με τις επιστροφές χρημάτων;

Μια άσχημη είδηση περίμενε, τους φίλους της ροκ μουσικής, καθώς οι διοργανωτές τους Rockwave Festival ανακοίνωσαν πως το γνωστό event δεν θα λάβει χώρα στην Αθήνα, τη φετινή χρονιά.
Μεγάλο πλήγμα μοιάζει να είναι η ακύρωση του Rockwave Festival, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για της 22 Ιουνίου. Οι λόγοι ακύρωσης του δεν έχουν γίνει γνωστοί, παρόλα αυτά η είδηση αυτή έχει φέρει μεγάλη δυσαρέσκεια σε όσους ήθελαν να λάβουν μέρος σ’ αυτό το φεστιβάλ.

Το Rockawave Festival, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και παλαιότερο ροκ φεστιβάλ της Ελλάδας, από το 1996, δεν θα ανοίξει τις πύλες του στο φίλαθλο κοινό της ροκ. Τη φετινή σεζόν, ήταν «κλεισμένες» εμφανίσεις μεγάλων ονομάτων της ροκ σκηνής, όπως της LP και του Kavinsky.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς πολλοί είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για το εν λόγω event, με αποτέλεσμα τώρα να μην γνωρίζουν τι θα κάνουν με τα χρήματα τους.

Από τη μεριά τους οι διοργανωτές του φεστιβάλ, με την ανακοίνωση τους για την ακύρωση του Rockwave Festival, ανέφεραν πως όσοι τα πήραν online από το viva.gr ή το hunteragency.gr θα δουν τα χρήματα να επιστρέφονται αυτόματα στους λογαριασμούς τους, ενώ όσοι τα προμηθεύτηκαν από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται από τη διοργάνωση να τα προσκομίσουν για να τους καταβληθεί το αντίτιμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *