Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Athens WalkVintage Athens

Ο οίκος μόδας Τρανούλη μας δείχνει τα νυφικά που φορούσαν το ’30! Εμπνευστείτε από τον ρομαντισμό!

Ο οίκος μόδας Τρανούλη μας δείχνει τα νυφικά που φορούσαν το ’30! Εμπνευστείτε από τον ρομαντισμό! Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Αναστάσιος Τρανούλης μας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν, μια αναδρομή που θα εμπνεύσει νύφες που ονερεύονται έναν γάμο πιο vintage, πιο εποχής, πιο ρομαντικό! Ο ίδιος μας είπε για την εποχή εκείνη:

Οι νύφες της δεκαετίας του ’30 έμοιαζαν με πριγκίπισσες!

Την ρομαντική αθώα εκείνη εποχή, κυριαρχούσαν τα μακριά πέπλα και οι πολύ μακριές ουρές! Η τάση επέβαλλε φορέματα ρομαντικά με πολυτελή, φινετσάτα και φίνας ποιότητας υφάσματα.

Διαβάστε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε την απίθανη βίλα, με τσουχτερό ενοίκιο, στην οποία φωτογράφισε τα νυφικά του, ο οίκος Τρανούλη

Στη δεκαετία του 30 οι σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα εμπνέονται από τις ταινίες του Χόλιγουντ και δημιουργούν νυφικά που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα. Τα νυφικά ακολουθούν μοιάζουν να βγήκαν από τα παραμύθια και πάνε ενάντια στη κρίση της τότε εποχής.

Ο οίκος μόδας Τρανούλη μας δείχνει τα νυφικά που φορούσαν το ’30! Εμπνευστείτε από τον ρομαντισμό!

Πάρτε μια ιδέα:

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Τρανούλη: «Αγαπάμε την Ελλάδα και την Αττική και δε θα επιτρέψουμε άλλο μια πορεία χωρίς σχέδιο και χωρίς σκοπό»

Δ

Δείτε τωρινά νυφικά του οίκου μας, που λατρεύουν την εποχή εκείνη….

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *