Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Συνεντεύξεις

Δημήτρης Καπετανάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου δίχως ρίσκα»

Ο Δημήτρης Καπετανάκης είναι από τους καλλιτέχνες που τους αρέσει να ρισκάρουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο και το έχει αποδείξει από την μέχρι τώρα πορεία του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός σε μια αποκλειστική συνέντευξη, μιλάει για τον έγγαμο βίο, την ζωή στην Κύπρο και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Σε καλωσορίζουμε στο Athensnow Να ευχηθούμε καλό χειμώνα;

Επιτέλους. Αγαπώ υπερβολικά πολύ τον χειμώνα όποτε ναι. Να ευχηθούμε καλό χειμώνα.

Πριν λίγους μήνες έκανες μια τεράστια αλλαγή στην προσωπική σου ζωή και παντρεύτηκες με την Αντριανέλλα Νικολάου. Πώς είναι ο έγγαμος βίος;

Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σύγκριση με το πως ήταν ζωή μας πριν τον γάμο.  Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η Αντριανέλλα είναι μια καταπληκτική σύζυγος και μου κάνει την ζωή μου πιο εύκολη ! Δεν θα άλλαζα αυτό που ζω με τίποτα στον κόσμο !

Άλλη μια μεγάλη αλλαγή είναι το γεγονός ότι αποφάσισες να αφήσεις το Λονδίνο και να μετακομήσεις στην Κύπρο. Πώς είναι η ζωή εκεί;

Η ζωή είναι τελείως διαφορετική αλλά σιγά σιγά βρίσκω τους ρυθμούς μου και προσαρμόζομαι.  Είναι δυο διαφορετικές χώρες αλλά εξίσου όμορφες.

Γενικά είσαι άνθρωπος των αλλαγών και των ρίσκων;

Ναι ! Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου δίχως ρίσκα. Ο άνθρωπος δεν γίνεται να μένει στάσιμος. Είναι εξελίξιμο ον και το να κάνω αλλαγές πάντα προς το καλύτερο είναι κάτι που αναζητώ πάντα στη ζωή μου.

Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός. Πώς συνδυάζονται όλα αυτά μαζί;

Η αγάπη για την μουσική είναι τόσο μεγάλη και απεριόριστη που το ένα φέρνει το άλλο και όλα συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους.

Έχεις γράψει τραγούδια και για την Αντριανέλλα και πρόσφατα κάνατε και live μαζί. Πως είναι να συνεργάζεστε; Είναι εύκολο;

Είναι πανεύκολο γιατί είναι βολικός άνθρωπος και άψογη επαγγελματίας . Το να συνεργάζομαι μαζί της είναι κάτι που αγαπώ ιδιαίτερα.

Ποια τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σου; Τι ετοιμάζεις αυτή την περίοδο;

Βρίσκομαι στο στούντιο αυτή την περίοδο και γράφω πάρα πολλά τραγούδια για καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες σε συνεργασία με διάφορους νέους αλλά και αναγνωρισμένους δημιουργούς αλλά και παραγωγές για διεθνή μουσικά φεστιβάλ ! Επίσης αποφάσισα να αναλάβω νέους τραγουδιστές και μαζί να χτίσουμε όμορφα projects που θα τους πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *