Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Athens WalkStreet Mystics

3 top προτάσεις για έξοδο στην Παραλιακή!

Παραλιακή και καλοκαίρι είναι συνώνυμες λέξεις!

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, οι ζέστες έχουν ξεκινήσει να μας ταλαιπωρούν και η Αθήνα ίσως να μην υποφέρεται τέτοιες μέρες.

Εμείς επιλέξαμε τα τρία τοπ μαγαζιά της παραλιακής, όπου μπορείς να αράξεις, να διασκεδάσεις, να φας, να κολυμπήσεις και να ξεχάσεις ότι δεν πήγες διακοπές…

Νālu

Το Νālu είναι ο αγαπημένος all-day χώρος, δίπλα στη θάλασσα! Σας υποδέχεται από νωρίς το πρωί για να απολαύσετε τον καφέ σας ή μία ζεστή σοκολάτα και να χαλαρώσετε στις παρεΐστικες γωνιές του, αγναντεύοντας τη μοναδική θέα στη θάλασσα. Αν το κύμα σας ανοίξει την όρεξη, σας περιμένουν εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες με fusion στοιχεία, ξεκινώντας από το πρωί με ένα πλούσιο brunch και συνεχίζοντας με μεσογειακές και όχι μόνο γεύσεις.

Το απόγευμα, απολαύστε την πιο αγαπημένη στιγμή της μέρας, το ηλιοβασίλεμα, με ένα ποτήρι κρασί και το βράδυ δοκιμάστε τα μοναδικά Nālu cocktails υπό τους ήχους της αγαπημένης σας μουσικής.

Nālu Café: Λεωφ. Ποσειδώνος, Παραλία Ακτή Ηλίου, Άλιμος.
Τηλ. Επικοιν. 210-9880990

Peñarrubia Lounge

Ο καλύτερος προορισμός για να απολαύσετε καφέ, φαγητό ή κάποιο cocktail με θέα τη θάλασσα μόλις 15′ μακριά από το κέντρο της Αθήνας!

Μπορείς να πιεις το ποτό σου, ατενίζοντας τη θάλασσα, να ακούσεις όλες τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες, να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, και γιατί όχι! ίσως κάνεις και μια πρόταση γάμου εκεί για να είσαι τρέντι και να το θυμάται μια ζωή!

Λεωφόρος Ποσειδώνος
Καλαμάκι

Holy Spirit

Άλλος ένα καλοκαιρινός χώρος που σε κάνει να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στην Αττική!

Σε μεταφέρει εύκολα σε κάποια ευρωπαϊκή ριβιέρα με τις άνετες ξαπλώστρες, τα summer cocktails, την απίθανη μουσική. Συνεχώς διοργανώνει ηβέντ πράγμα που σημαίνει πως δεν θα πλήξεις ποτέ!

Ακτή Βαρκιζας
Várkiza, Attiki, Greece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *