Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Athens Stores

Καρουζέλ: Ένα κουκλίστικο μαγαζάκι, για να μάθεις να αναπαλαιώνεις τα πράγματά σου!

Στην αρχή ήταν ένα όνειρο μικρό σαν αυτά που κάνουν τολμηρά τα μικρά παιδιά, μετά έγινε ένα παραμύθι χωρίς Δράκους και κακές μάγισσες αλλά πασπαλισμένο από νεραιδόσκονη!

Και Τώρα τώρα…

Μια υπέροχη παραμυθένια πραγματικότητα.

Σε κάθε Γωνιά του Καρουζέλ θα βρείτε ένα μοναδικό αντικείμενο που έχει μια ιστορία να σας πει κι είναι έτοιμο να το αποκτήσετε. Μας αρέσει να βρίσκουμε σπανία κομμάτια που μεσουρανούσαν μια άλλη εποχή, τότε που τα πράγματα ήταν πιο αθώα!

Όταν πέφτουν στα χέρια μας ξαναπαίρνουν την χαμένη λάμψη του παρελθόντος. Αγαπάμε το κάθε έπιπλο και γι’ αυτό όταν μας εμπιστεύεστε τα δικά σας δεν τα αναπαλαιώνουμε απλά.. Αυτό που κάνουμε είναι να Αφήνουμε αποτυπώματα της ψυχής μας για να τους χαρίσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Μιλάμε σε κάθε αντικείμενο, σε κάθε έπιπλο, γνωριζόμαστε μαζί του και μαθαίνουμε την ιστορία του. Έτσι του ξαναδίνουμε τη ζωή που θέλει εκείνο!

Μας αρέσει να ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο, με όλους εσάς που αγαπάτε την τέχνη. Να γινόμαστε μια μεγάλη παρέα με σκοπό να νιώθετε κι εσείς την χαρά της δημιουργίας και γι’ αυτό διοργανώνουμε σεμινάρια αναπαλαίωσης επίπλων, κατασκευής κοσμήματος και ζωγραφικής.

Το Καρουζέλ είναι το παραμύθι μας Ελάτε να το ζήσουμε μαζί Το ρομαντισμό μιας άλλης εποχής, εκεί που οι νεράιδες ακόμα υφαίνουν και δημιουργούν μαγεία…

Δώστε στον εαυτό σας την χαρά της δημιουργίας, αποκτήστε ένα δημιουργικό χόμπι.

Σας περιμένουμε στο λατρεμένο μας μαγαζάκι…

Πλέον έχουμε στο κατάστημά μας τα καλύτερα και οικονομικότερα χρώματα κιμωλίας:

Διεύθυνση: Δαναών 83 Ίλιον Αττικής

τηλέφωνο: 697 265 9514

Βρείτε μας ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *