Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Athens MamΖαχαροπλαστεία

Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ: Η κόλαση της σοκολάτας σ ένα παράδεισο από γλυκά!

Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ: Η κόλαση της σοκολάτας σ ένα παράδεισο από γλυκά! Αν και ζούμε το τελευταίο διάστημα, διαρκώς σε περιορισμούς εξαιτίας των μέτρων για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να μας προκαλεί να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα ”γλυκά αμαρτήματα” που κολάζουν και τις πιο αγνές ψυχές!

Η ζαχαροπλαστική για την Νάνσυ είναι ένα γαϊτανάκι αισθήσεων. Εκεί όπου τα μεθυστικά αρώματα αναδύονται γαργαλιστικά, οι γεύσεις οξύνονται και οι σαγηνευτικές σοκολάτες μαγνητίζουν το βλέμμα ξεπροβάλει ο Σεραφείμ και σε ξεναγεί στον μαγικό τους κόσμο!

Μέσα σε λίγα χρόνια το Σερμπετόσπιτο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο «χάρτη» του ποιοτικού γλυκού της Αθήνας. Προσφέρει μόνο χειροποίητα γλυκίσματα με τα πιο αγνά υλικά, βιολογικής καλλιέργειας. Και είναι αυτό που σου μένει, η ποιότητα των προιόντων τους αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται εκεί.

Όλα τα εδέσματα έχουν μια προσωπική ιστορία εδώ στο Σερμπετόσπιτο! Όπως το «γλυκό της αγάπης», που γίνεται ανάρπαστο όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μια σοκολατόπιτα με γεύση πραλίνα και το είχε παρασκευάσει η Νάνσυ αποκλειστικά για τον Σεραφείμ. Εκείνος το ερωτεύτηκε, το γλυκό πήρε όνομα, με γνώμονα την αγάπη τους και… ο κόσμος συρρέει για να το γευτεί!

Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ:
τηλ: 21 0321 1323
Πλατεία Ηρώων 1 & Καραϊσκάκη, Πλατεία Ψυρρή, Αθήνα, 105 54

Ακολουθείστε τους στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *