Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
φαγητό

Που θα φας το καλύτερο σιγομαγειρεμένο κότσι, στο κέντρο της Αθήνας

Που θα φας το καλύτερο σιγομαγειρεμένο κότσι, στο κέντρο της Αθήνας. Ένα τσέχικο παλιό ρητό λέει: «Η κυβέρνηση που θα πέσει είναι εκείνη που θα ανεβάσει την τιμή της μπύρας»!

Και στη Μάντρα Φαγοποτείον το ασπάζονται αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως στην Τσεχία την μπύρα την έχουν κάνει επιστήμη. Εδώ το σίγουρο είναι ότι θα βρεις παγωμένη μπύρα, που θα αφήσει ικανοποιημένη απόλυτα την δίψα σου.

Βέβαια, η έξοδος για μπύρα, θέλει και συνοδευτικό. Θέλει μια ποικιλία με λουκάνικα, θέλει ένα κότσι σιγομαγειρεμένο και μερακλίδικο ρε παιδί μου…

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mantra (@mantra_fagopotion)

Ένα από τα πιο δημοφιλή συνοδευτικά μπύρας τα τελευταία χρόνια είναι το ψητό κότσι. Μπήκε στις συνήθειές μας μέσα από τα γερμανικά εστιατόρια αλλά διαδόθηκε ευρέως μέσω των μπιραριών βαβαρέζικου τύπου και αγαπήθηκε τόσο που οι λάτρεις της μπύρας το θεωρούν απαραίτητο στο τραπέζι τους.

Στη Μάντρα Φαγοποτείον σίγουρα, θα βρείτε το καλύτερο κότσι που έχετε δοκιμάσει, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα χώρο που θυμίζει κλασσική Αθήνα με συνοδεία ελληνικής μουσικής … και σε τιμές; Πραγματικά απίστευτες!

Και όλα αυτά που; Στην Αγίων Αναργύρων 8, στου Ψυρρή

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *