Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Street StoriesΣινεμά

Μια κυρία στα Μπουζούκια: Δείτε πως είναι σήμερα το σπίτι που έμεναν οι πρωταγωνιστές

Μια κυρία στα Μπουζούκια: Δείτε πως είναι σήμερα το σπίτι που έμεναν οι πρωταγωνιστές

Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος, μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου και ευχάριστων στιγμών. Ειδικά οι παλιές ελληνικές ταινίες – κωμωδίες έχουν αφήσει πίσω τους πολλές ατάκες και σκηνές που όλοι θυμόμαστε για χρόνια. Μια από αυτές τις ελληνικές ταινίες είναι το «Μια κυριά στα μπουζούκια» με γνωστούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως η Ζωή Λάσκαρη, ο Κώστας Βουτσάς, ο Φαίδων Γεωργίτσης και η Μαίρη Χρονοπούλου. Πολύ χαρακτηριστικό είναι το σπίτι στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα μέρους της ταινίας. Εκεί όπου ζούσε η Λάσκαρη με τα αυστηρά αδέρφια της.

Και ποιος δε θυμάται τη σκηνή όπου η Λάσκαρη (Αννούλα) έβγαινε με αφορμή να πάρει τσιμπιδάκια στο απέναντι ψιλικατζίδικο ενώ στην πραγματικότητα ήθελε να πάρει τηλέφωνο τον αγαπημένο της κρυφά;

Η υπόθεση της ταινίας:

Τα τρία αδέλφια – πρωταγωνιστές (δηλαδή οι Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Βογιατζής και Χρήστος Δοξαράς) προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού την αδελφή τους, Αννούλα (την οποία υποδύεται η Ζωή Λάσκαρη). Δεν την αφήνουν μόνη αλλά ούτε και να βγει έξω. Ο μόνος τον οποίο εμπιστεύονται να μείνει με την αδερφή τους και να την προσέχει είναι ο Γιώργος (Φαίδων Γεωργίτσης). Ο Γιώργος είναι συμπαίκτη τους από την ομάδα ποδοσφαίρου όπου παίζουν.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *