Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Athens Music

Τάνια Κικίδη | it’s a kind of magic..

Τάνια Κικίδη | it’s a kind of magic.. Μαγικές στιγμές για τους θαμώνες του Egalite σε μια “πλούσια” και αποκαλυπτική καλοκαιρινή βραδιά!

Σαββατόβραδο ολκής στην καρδιά του καλοκαιριού και μια παραμυθένια εμφάνιση από μία εκ των κορυφαίων της εγχώριας σκηνής..  Η μοναδική Τάνια Κικίδη σ’ ένα σπάνιο ακουστικό show ταξίδεψε και ξεσήκωσε το κοινό με τις απίστευτες μουσικές της επιλογές και φυσικά με τις εκπληκτικές φωνητικές της ικανότητες, στο αρτίστικο στέκι της Ν. Ιωνίας..

 

Οι Sakis Tassis και Aντώνης Βογιατζόγλου, πιστοί συνοδοιπόροι της, χάρισαν στο κοινό επίσης μαγικές κιθαριστικές στιγμές, σ’ ένα χορταστικό show 2,5 και πλέον ωρών!
Η εκρηκτική ερμηνεύτρια εκτός των εκπληκτικών διασκευών που διαθέτει στη φαρέτρα της, επιφύλλασε στο κοινό αρκετές εκπλήξεις καθώς όχι μόνο πήρε την κιθάρα για να ερμηνεύσει κάποια τραγούδια, παρά τραγούδησε και το – εκτός προγράμματος – “Πόσο μου λείπεις” (αγαπημένο ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου απ’ τον δίσκο της “Δύση και Ανατολή” – Tania Kikidi & Dickens’ Zoo) !! μοναδικές στιγμές…
Η Τάνια Κικίδη και οι συνεργάτες της ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ευχαρίστησαν το κοινό δίνοντας ραντεβού την ερχόμενη σεζόν, καθώς “το ρεπορτάζ λέει” πως θα την βλέπουμε συχνά πυκνά στο ανανεωμένο και μουσικόφιλο – hot spot – της ευρύτερης περιοχής..  Αναμένουμε..!
Γ. Αβέρωφ 36, Ν. Ιωνία, 14233 (στάση ΗΣΑΠ – Πευκάκια) www.egalite.gr #egalite #2k19 #team4p

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *