Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
Athens Drinkcafe-barCocktail Bars

Ημέρα των ερωτευμένων με το φως των κεριών στο Boo!

Ημέρα των ερωτευμένων με το φως των κεριών στο Boo! Ερωτας είναι το έντονο συναίσθημα της ανάγκης να βρίσκεσαι με το άλλο άτομο, να το αγγίζεις, να του μιλάς, να το μυρίζεις, να το αισθάνεσαι με όλες σου τις αισθήσεις.

Αν έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε τα κεριά όταν δεν έχετε ηλεκτρικό ρεύμα, χάνετε όλους τους υπόλοιπους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα αξιοποιήσετε, για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας!

Το αναμμένο κερί δημιουργεί το είδος της διάθεσης που επιθυμούμε: εορταστική, ρομαντική, ηρεμιστική, λατρευτική. Για όσους έχουν πνευματικές αναζητήσεις, είναι ένα εξαιρετικό μέσον για χαλάρωση και διαλογισμό, καθώς η φλόγα βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση.

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς εδώ στο Boo! σήμερα που είναι Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου κατεβάζουμε τους διακόπτες του ρεύματος και λειτουργούμε μόνο με κεριά.

Δημιουργούμε ένα μοναδικό περιβάλλον, κατάλληλο για ευχές!!!

Πάρε το ταίρι σου και έλα να ευχηθείς μέσα από την καρδιά σου να κρατήσει ο έρωτας σου αιώνια. Εξάλλου η μαγεία πάντα συνοδευόταν από αναμμένα κεριά, και εμείς τα ανάβουμε με σκοπό να μαζέψουμε την αγάπη και τον έρωτα και να μείνουν με τα ξόρκια των κοκτέιλ μας για πάντα!

Θα μας βρείτε Σαρρή 21 στου Ψυρρή!

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *