Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
cafe-bar

Πανικός στο live της Χριστίνας Μαξούρη στο ανανεωμένο Chartreuse!

Πανικός στο live της Χριστίνας Μαξούρη στο ανανεωμένο Chartreuse! Το αγαπημένο μας στέκι στην Μαυροκορδάτου, ανανεώθηκε πρόσφατα και ξεκίνησε ήδη τα πρώτα lives για το καλοκαίρι!

Καλεσμένη του, η νεαρή και ταλαντούχα Χριστίνα Μαξούρη, που έφερε το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας.

Από τον Τσιτσάνη και τον Χατζιδάκι, μέχρι τον Σαββόπουλο και τον Δεληβοριά, από την Καραϊνδρου και τον Λάγιο, μέχρι τον Κραουνάκη και τον Bregovic, η ερμηνεύτρια – με την συμβολή της ραδιοφωνικής παραγωγού Όλγας Λασκαράτου-  επέλεξε παλιά και νέα τραγούδια, δίπλα στα τραγούδια του πρώτου της δίσκου, ακροβατώντας ανάμεσα στην ευαισθησία και την ερμηνευτική δύναμη και συστήνοντας μας ακόμα μια άκρως προσεγμένη και ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Λίγο μετά τις 20.30 κόσμος μαζεύτηκε στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου που είχε γεμίσει με φαναράκια και κεράκια, κάνοντας τη βραδιά άκρως μαγική και ρομαντική, απολαμβάνοντας τα υπέροχα κοκτέιλ του Chartreuse

Η φωνή της Χριστίνας, σε συνδυασμό με τη χαλαρή και ταξιδιάρικη μουσική αλλά και την μαγεία του χώρου, έκαναν τη βραδιά τόσο ενδιαφέρουσα δίνοντας έναν αέρα δροσιάς στην ζεστή Αθήνα.

Πανικός στο live της Χριστίνας Μαξούρη στο ανανεωμένο Chartreuse! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά:

 

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *