Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
Athens MamΖαχαροπλαστεία

Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας, θα πιεις καφέ με τον Κωνσταντίνο, την Ελένη, τη Ντένη, τη Χριστίνα Μαρκάτου, κ.α.

Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας, θα πιεις καφέ με τον Κωνσταντίνο, την Ελένη, τη Ντένη, τη Χριστίνα Μαρκάτου, κ.α. Κι όχι ο τίτλος του άρθρου δεν είναι παραπλανητικός. Είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Το αγαπημένο μας Cap Cap στο Αιγάλεω, μας έχει συνηθίσει σε αγαπημένα θέματα που κάνει κατά καιρούς στο μαγαζί και πάντα μας εντυπωσιάζει.

Αυτό τον καιρό, μας γυρνάει πίσω, στην επική και αξέχαστη εποχή των  90’s! Εδώ, θα πιείτε τον καφέ σας, θα απολαύσετε τα γλυκά και τα αλμυρά πιάτα, πλάι σε αγαπημένους σας χαρακτήρες, που άφησαν εποχή.

«Back to 90’s», αυτό είναι το σύνθημα του Cap Cap και είναι αυτό που φαντάζεστε. «Στα χρόνια της “Ντόλτσε Βίτα”, όταν ακόμα δε νιώθαμε “Δυο Ξένοι”, ζούσαμε στο “Ρετιρέ”, πίναμε “Πρωινό Καφέ” και βγαίναμε με τους “Απαράδεκτους” φίλους μας στο μπαρ του Λαμόγια. Τα ποπ φαινόμενα της δεκαετίας του ’90 γίνονται γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές, καθώς και ροφήματα και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο νέο αφιέρωμα του Cap Cap, που θα διαρκέσει για δέκα ημέρες», λέει ο Ποντικός και ανοίγει τις πόρτες του.

Στα tips: Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τον Μπακλαβά του Λάκη Φουρτουνάκη, το Giant Cake «τον Ανανία μου» αλλά και το Skillet της Λύσσας που σίγουρα θα διάλεγε η Πέγκυ Καρρά!

Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας, θα πιεις καφέ με τον Κωνσταντίνο, την Ελένη, τη Ντένη, τη Χριστίνα Μαρκάτου, κ.α. Κι όχι ο τίτλος του άρθρου δεν είναι παραπλανητικός. Είναι πέρα για πέρα αληθινός.Άρωμα μιας αγαπημένης εποχής, που αναβιώνει στο Cap Cap! Μην χάσετε αυτή τη σπουδαία ευκαιρία!

Χάρτης:


Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *