Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
φαγητό

Είσαι λάτρης του φαλάφελ; Σου έχουμε τις 5 καλύτερες προτάσεις!

Είσαι λάτρης του φαλάφελ; Σου έχουμε τις 5 καλύτερες προτάσεις! Παγκόσμια Ημέρα Φαλάφελ σήμερα και δεν θα μπορούσαμε να μη σας προτείνουμε αγαπημένα μαγαζιά με τα πιο νόστιμα φαλάφελ στην πόλη.

Είναι το σταθερό πια street food της έθνικ κουζίνας που έχει εντυπωσιάσει τους ουρανίσκους Ελλήνων και ξένων τουριστών! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε κάθε γωνιά της πόλης, ανοίγει κι ένα μαγαζί με φαλάφελ.

Πάρτε χαρτί και μολύβι:

Falafel House

Είναι δίπλα στην πολυσύχναστη πλατεία Μοναστηρακίου και τις περισσότερες φορές έχει πάντα ουρά από κόσμο, που περιμένει να δοκιμάσει το αγαπημένο του Φαλάφελ. Μεξικάνικο, το original, Αμερικάνικο και φυσικά αυτό με την δροσερή σως γιαουρτιού.  (Αθηνάς 23, τηλ. 2103234183)

Νot Just Falafel

Εδώ θα βρείτε από το κλασικό φαλάφελ, μέχρι εκείνο με κιμά, πλιγούρι και  το σις ταούκ ( μαριναρισμένο κοτόπουλο σουβλάκι μέσα σε αραβική πίτα). Οι τιμές οικονομικές και η ποιότητα άκρως υψηλή! Μία επίσκεψη εκεί, θα σας πείσει για τα καλύτερα. (Ρόμβης 16 και Περικλεόυς, Τηλ. 2103211393)

Falafeladiko

Ξεφεύγοντας λίγο από το κέντρο κι ανεβαίνοντας προς τα βόρεια προάστια της Αθήνας, θα συναντήσετε ένα μαγαζί που κάνει τα πιο ζουμερά και λαχταριστά φαλάφελ. Με ψιλοκομμένα λαχανικά, πιπεριά Φλωρίνης, στήθος κοτόπουλου κ.α. Οι γεύσεις του θα σας απογειώσουν! ( Δροσίνη 5, Κηφισιά Τηλ.  2108013413)

Φαλάφελ Πανόρμου

Εδώ έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ολόφρεσκα φαλάφελ και σε εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες από τα χέρια του κου Χρήστου. Ο ιδιοκτήτης, μέσα από την διαμονή του Λίβανο, έχει φέρει γεύσεις κι αρώματα που τα απολαμβάνετε στο πιάτο σας! (  Λογοθετίδη 3, Πανόρμου Τηλ. 6977486696)

Falafellas

Είναι ένα μαγαζί που μόλις ακούς φαλάφελ, σου έρχεται πρώτο στο μυαλό. Η ουρά γεμίζει όλο τον πεζόδρομο της Αιόλου κι όχι αδίκως, αφού εδώ θα δοκιμάσετε τα πιο τραγανά φαλάφελ με κοτόπουλο, ρεθυθοκεφτέδες και λαχανικά.  (Αιόλου 51, Τηλ.  2103239809)

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *