Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
cafe-bar

Aperto Bar Café: Άρωμα Ιταλίας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Aperto Bar Café: Άρωμα Ιταλίας στη Νέα Φιλαδέλφεια! Δεν έχει πάνω από 2 μήνες που άνοιξε τις πόρτες του και ήδη έχει αγαπηθεί και κατακτήσει τους περαστικούς.

Το Aperto, είναι το νέο all day cafe-bar στον πεζόδρομο της οδού Σάρδεων στη Νέα Φιλαδέλφεια, που ήρθε για να μείνει!

Όπως  προσδίδει και το όνομα του, η έμπνευση ήρθε από την γειτονική Ιταλία. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς, μόλις πρωτομπεί στο μαγαζί. Ιταλική φινέτσα στην ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένη  διακόσμηση, που παραπέμπει σε bistro της Νάπολης, της Ρώμης και της Φλωρεντίας. Χαλαρή μουσική, σύγχρονη αισθητική στα έπιπλα και τους τοίχους, δίχως επιτηδεύσεις.

Το μαγαζί, πέραν από το εσωτερικό του που θα σας εντυπωσιάσει, διαθέτει και εξωτερικό χώρο με τραπεζάκια μπαμπού και ξύλινες αποχρώσεις ό,τι πρέπει για να απολαύσετε τον καφέ σας από το πρωί, μέχρι και το αγαπημένο σας κοκτέιλ το βράδυ.

Από το πρωί θα δείτε ανθρώπους που απολαμβάνουν τον καφέ τους, δουλεύοντας, άλλοι τσιμπάνε προς το μεσημεράκι κάποιο σνακ ή την εξαιρετική και χορταστική ποικιλία τυριών κι αλλαντικών, ενώ το βράδυ τα κρασιά εξαιρετικής ποιότητας και η μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ, θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας.

Χαλαρές καλοκαιρινές βραδιές, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, σαν να είστε στην Ιταλία.

Οι τιμές στο μαγαζί είναι άκρως προσιτές και συνδυάζονται με το φιλόξενο και εξυπηρετικό περιβάλλον αλλά και την ποιότητα στα είδη!

Πολύ σύντομα, ο κατάλογος θα ανανεωθεί με γλυκά, παγωτά, κρύα σνακ όπως μπαγκέτες, κλαμπ σάντουιτς, και νέες γεύσεις σε κοκτέιλ και κρασιά από διακεκριμένους ανθρώπους στο είδος.

Μία επίσκεψη εκεί θα σας πείσει για πολλά περισσότερα. Δεν έχετε παρά να πείτε Aperto και να περάσετε το κατώφλι του μαγαζιού!

Πληροφορίες:

Σάρδεων 10, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ. 21 0252 2712

Ακολουθήστε το και στα social media:

Facebook

Instagram

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *