Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
Athens DrinkWine Bars

Gigifioggos: Το στυλάτο wine bar στο Περιστέρι για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα!

Gigifioggos: Το στυλάτο wine bar στο Περιστέρι για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα! Δεν έχει πολύ καιρό που έχει ανοίξει κι έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κόσμου!

Θα έλεγε κανείς ότι εξωτερικά κι εσωτερικά το μαγαζί σε παραπέμπει σε κάποιο bistro της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ είναι εμφανές ότι αντίστοιχα μαγαζιά ενέπνευσαν και τον ιδιοκτήτη του Gigifioggos να δημιουργήσει το χώρο.

Συγκεκριμένα, η διακόσμηση του μαγαζιού είναι εμπνευσμένη από τη Γαλλία του μεσοπολέμου, ενώ κυριαρχούν και πολλά μπαρόκ στοιχεία. Σκούρο πράσινο και μπορντό αποχρώσεις σε καναπέδες και κουρτίνες, πίνακες με εκλεπτυσμένη αισθητική, vintage πολυέλαιοι που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο ιδιοκτήτης κος Τάκης Ζαχαρόπουλος, μαζί με την ζωγράφο κα Έλενα Καραγιάννη. Ρετρό στοιχεία που σε αφήνουν άφωνο, λόγω του ιδιαίτερου γούστου τους.

Πλούσια γαστρονομία, εξαιρετικές ποικιλίες καφέ και ποτών που θα σας συνεπάρουν! Από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ποικιλία από brunch ενώ μετά τις 4, γεύσεις σε μορφή finger food θα εντυπωσιάσουν τον ουρανίσκο σας! Γαλλικές και μεσογειακές γεύσεις συνθέτουν κατά βάση τον κατάλογο των φαγητών, ενώ έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και νόστιμα γλυκά. Από cheesecake μέχρι pancakes με φρούτα και σοκολάτα!

Τώρα το καλοκαίρι, μην διστάσετε να δοκιμάσετε δροσερά κοκτέιλ και ποτά ή κρασιά υψηλής ποιότητος! Πλέον Μπορείτε να δοκιμάσετε και τις κρύες ποικιλίες  τσαγιού:
Κόκκινη πλατεία ( κράνμπερι-μήλο-ιβίσκος)
Agra (Παπαγια – μάνγκο – ρόδι)
Βότανα του Ολύμπου – Detox (μάραθος -τσουκνίδα – τσάι του βουνού)

Στα must του μαγαζιού τα διαφορετικά lives και οι dj’s με κομμάτια ρομαντικά ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου, μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Συγκεκριμένα, μπορείτε να ακούσετε από Frank Sinatra μέχρι Δήμητρα Γαλάνη.

Δεν θα πω άλλα για το μαγαζί που έχει κατακτήσει ήδη τις καρδιές του κόσμου, αλλά θα τα αφήσω να τα ανακαλύψετε οι ίδιοι με μια επίσκεψη εκεί.

Κρατήστε διεύθυνση:

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι -Τηλ. 6977655507

Social media:

Facebook

Instagram

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *